UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
WAGGERSHAUSEN Stefan

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Traumtanzzeit1974
2.Hallo Engel1980
3.Fang mich auf1981
4.Sanfter Rebell1982
5.Tabu1984
6.Live
(live)
1984
7.Tief im Süden meines Herzens1990
8.Die Rechnung kommt immer ...20.10.1997Polydor
9.Zu Nah Am Feur: Seine Grossten Hits07.12.2004BMG International
10.Hallo Engel04.12.2007
11.So Ist das Spiel16.03.2010Ariola

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Zu nah am Feuer
& Alice
2/1984
2.Das erste mal tat's noch weh
& Viktor Laszlo
3/1990
3.Tief im Süden meines Herzens7/1990
4.Jesse
& Viktor Laszlo
1/1991
5.Rikki und Rosi11/1991
6.Jenseits von Liebe
& Ofra Haza
3/1993
7.(Du bist mir) Total egal02.06.1997Polydor
8.Bienvenido a Salome
& Conchita Alonso
20.10.1997Polydor