UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Reference
WALCOTT Colin
(perc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 24.04.1945 (New York, USA)
Zemřel(a): 08.11.1984 (autonehoda)

Působení:

1970-71 Paul Winter Consort
1971-11/84 Oregon

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Cloud Dance1975 ECM
2.Grazing Dreams
produkce: Manfred Eicher
1977 ECM
3.Codona
& Don Cherry & Nana Vasconcelos
1978 ECM
4.Codona 2
& Don Cherry & Nana Vasconcelos
1980 ECM
5.Codona 3
& Don Cherry & Nana Vasconcelos
1982 ECM
6.Works? ECM
7.Complete Codona
& Don Cherry & Nana Vasconcelos
06.01.2009ECM

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19762015.05.197628Jazz Albumsrecenze LP