UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
WAKELY Jimmy

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Jimmy Wakely Sings1960 Essential Media Mod
2.The Wakely Way With Country Hits
& Johnny Wakely & Lindalee Wakely
1974 Essential Media Mod
3.The Gentle Touch
& Lindalee Wakely
1975 Essential Media Mod
4.Jimmy Wakely Country1975 Essential Media Mod
5.Reflections1977 Essential Media Mod
6.Jimmy Wakely Country, Vol. 21977 Essential Media Mod
7.The Very Best Of Jimmy Wakely25.07.2000Varese Vintage
8.The Christmas Collection17.10.2000Varese Vintage
9.Singing Cowboy24.09.2002Varese Vintage
10.From Cowboy To Country21.01.2003Jasmine
11.Melody Kid08.04.2003ASV/Living Era
12.Rainbow at Midnight18.11.2008Jasmine
13.Moments to Remember28.03.2017Essential Media Mod

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Slipping Around
& Margaret Whiting
9/1949 2
2.I'll Never Slip Around Again
& Margaret Whiting
11/1949 11
3.A Bushel And A Peck
& Margaret Whiting
11/1950 13
4.My Heart Cries For You1/1951 12
5.Tonight You Belong To Me
& Karen Chandler
9/1956 Decca 49