UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
WAGON Chuck GANG

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Greatest Hits, Vol. 116.11.2004
2.16 Country Gospel Favorites01.03.2005
3.In Harmony01.03.2005
4.Old Time Hymns, Vol. 101.03.2005
5.Live in Branson
(live)
07.06.2005Seraphim
6.Family Tradition21.06.2005Copperfield
7.Jubilee21.06.2005Copperfield
8.Old Time Hymns, Vol. 221.06.2005Copperfield
9.Clinging to a Saving Hand11.10.2005
10.70th Anniversary
& Friends
27.06.2006Song Garden
11.Mighty Close to Heaven17.10.2006Music Mill
12.Remembering the Old Songs26.02.2008New Day
13.America's Gospel Singers: The Legacy Lives On
(live)
07.10.2014New Haven
14.Meeting In Heaven: The Chuck Wagon Gang Sings the Songs of Marty Stuart04.11.2014New Haven
15.The Complete Recordings 1936-195511.11.2014Bear Family
16.Old Time Country Hymns28.10.2016Copperfield
17.Christmas with the Chuck Wagon Gang28.10.2016Copperfield

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I'll Fly Away1949 Columbia