UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Různé Reference
WALDEN Narada Michael
(ds,voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 23.04.1952 (Kalamazoo, Michigan, USA)

Působení:

cca 1974-75 Mahavishnu Orchestra
od 5/20 Journey

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Garden Of Love Light2/1977 Atlantic
2.I Cry, I Smile21.10.1977Atlantic
3.Awakening5/1979 Atlantic
4.The Dance Of Life1979
5.Victory12/1980 Atlantic
6.Confidence6/1982 Atlantic
7.Looking At You Looking At Me1983
8.The Nature Of Things1985
9.Thunder17.09.2013
10.Evolution30.10.2015Independent Distribution

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Don't Want Nobody Else (To Dance With You)3/1979 Atlantic 47
2.I Shoulda Loved Ya12/1979 Atlantic8 66
3.Tonight I'm Alright22.02.1980Atlantic27
4.I Don't Want Nobody Else (To Dance With You)01.08.1980Atlantic
5.Gimmie Gimmie Gimmie3/1985 87
6.Divine Emotions4/1988 5
7.Rising Sun EP24.09.2013

Různé:

j.h. na LP:

Tommy Bolin: Teaser (11/75, Atlantic)
Nova: Vimana (26.11.76, Arista)
Chick Corea: My Spanish Heart (25.2.77, Polydor)
Roy Buchanan: Loading Zone (29.7.77, Polydor)
John McLaughlin: Electric Guitarist (5/78, CBS)
Robert Fripp: Exposure (4/79, E.G.)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1977926.02.197730Albumsrecenze LP
19791919.05.197939Albumsrecenze LP
1980823.02.198024Singlesrecenze SP
19802502.08.19808Single Filerecenze SP
19804306.12.198016Albumsrecenze LP
19822305.06.198217Albumsrecenze LP