UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 2. října 2022          Celkem: 365 861 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 07.10.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly
TOLIVER Don

Působení:

TOLIVER Don (photo)
 
cca 12/19 Jackboys

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Heaven Or Hell3/2020 Atlantic16 7
2.Life Of A Don08.10.2021Atlantic26 2

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.No Idea12/2019 Atlantic39 43
2.Had Enough
feat Quavo & Offset
12/2019 Cactus Jack/Epic/Grand Hustle60 52
3.What To Do
& Jackboys
12/2019 Cactus Jack/Epic/Grand Hustle57 56
4.No Regrets
& Eminem
1/2020 84
5.Cardigan3/2020 90
6.After Party4/2020 Atlantic47 57
7.Lemonade
& Nav & Internet Money & Gunna
8/2020 Tenthousand Projects1 6
8.Don't Like Me
& Rico Nasty & Gucci Mane
23.10.2020
9.What You Need5/2021 82
10.His & Hers
& Lil Uzi Vert & Gunna & Internet Money
5/2021 67
11.Don't Go
& Skrillex & Justin Bieber
20.08.2021Atlantic56 69
12.Flocky Flocky
feat Travis Scott
10/2021 Atlantic99 53
13.Scrape It Off
& Pusha T & Lil Uzi Vert
4/2022 59
14.Honest
& Justin Bieber
29.04.2022Def Jam54 44
15.Let's Pray
& Travis Scott & DJ Khaled
8/2022 86