UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 19. září 2021          Celkem: 364 490 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
T-SPOON

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.T-Spoon31.08.1999550 Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.No Time 2 Waste2/1994
2.Take Me 2 The Limit6/1994
3.Where R U Now10/1994
4.Mercedes Benz1/1995
5.See The Light5/1995
6.A Part Of My Life11/1995
7.Rockstar4/1996
8.Someone Loves You6/1996
9.Smiling10/1996
10.Sex On The Beach30.06.1997Control/edel2
11.Message Of Love10/1997
12.Tom's Party4/1998
13.Tom's Party11.01.1999Control27
14.Got 2 Get U Back4/1999
15.Summerlove6/1999
16.I Want To Be Your Man11/1999
17.Delicious5/2000
18.Sex On The Beach 20046/2004
19.No Time 2 Waste 200910/2009
20.No Time 2 Waste 2021
& DJ F.r.a.n.k.
5/2021 BIP