UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 08.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
THOMAS Leon
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1938 (East St. Louis, Illinois, USA)
Zemřel(a): 08.05.1999 (selhání srdce)

Působení:

? Count Basie
9/72-cca 4/75 Santana

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Karma1966
2.Jewels Of Thought1967
3.Izipho Sam1968
4.Spirits Known And Unknown1969
5.Full Circle1970
6.The Leon Thomas Album1970
7.Blues And The Soulful Truth1972 Philips
8.Full Circle1973 BGP (Beat Goes Public)
9.In Berlin07.12.2004BMG International
10.Anthology10.05.2005Soul Brother
11.Leon Thomas Anthology13.08.2007Soul Brother
12.Precious Energy
& The Gary Bartz Quintet
13.11.2007Mapleshade
13.Creator 1969-1973: Best of Flying Dutchman Records05.02.2013BGP (Beat Goes Public)
14.The New Testament19.03.2013

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.It's My Life I'm Fighting For / Shape Your Mind To Die07.12.2010Flying Dutchman