UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. října 2021          Celkem: 364 580 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
SPAIN
USA
*  ?+  2001

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Blue Moods Of Spain25.09.1995Restless
2.She Haunts My Dreams29.06.1999Restless
3.I Believe15.05.2001Restless
4.Spirituals ... The Best of Spain21.10.2003Restless
5.Spain14.02.2012Omnivore
6.The Soul Of Spain5/2012 Glitterhouse
7.The Morning Becomes Eclectic Session05.12.2013Glitterhouse
8.Sargent Place03.03.2014Dine Alone
9.Carolina6/2016 Glitterhouse

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Dreaming Of Love / Phone Machine14.08.1995Interscope
2.Funny How Time Slips Away / Died At Calvary12.02.1996Bite The Kitty

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19953319.08.199529Singlesrecenze SP
19954007.10.199537Albumsrecenze SP
19954909.12.199515interview
19955016.12.199522Live - Trans/Musicales Festrecenze koncertu
19955016.12.199524Liverecenze koncertu
1996106.01.19964Tips For '96
1996717.02.199632Singlesrecenze SP
19961009.03.19966News
19961406.04.199616Liverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19964 89Recenzerecenze LP
Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19997 81Nová albarecenze LP