UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. září 2022          Celkem: 365 817 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.09.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Různé Reference
SKINNY PUPPY
Vancouver, Kanada
*  1983

Sestava (2007):

cEvin Key - sampler
Kevin Ogilvie - voc
Mark Walk - g,synths

SKINNY PUPPY (photo)
 

Bývalí členové:

Kevin Ogilvie (voc, 1983-95); Bill Leeb (voc,kb,sample, 1983-85); Wilhelm Schroeder (1985-86)
David Rudolph Goettel (sample, 1986-8/95); Omar Torres (prog, 5/02-?)
Statik (cca 2002)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Back And Forth1984
2.Remission
(mini LP)
1984 Nettwerk
3.Bites1985 Nettwerk
4.Chainsaw
(mini LP)
1986
5.Bites & Remission1987 Nettwerk
6.Cleanse, Fold & Manipulate1987 Nettwerk
7.Mind: The Perpetual Intercourse
(2LP)
1987 Nettwerk
8.VIVISect VI1988 Nettwerk
9.Rabies1989 Nettwerk
10.Twelve Inch Anthology1990 Nettwerk
11.Too Dark Park3/1991 Nettwerk
12.Ain't It Dead Yet?1991 Nettwerk
13.Last Rights13.04.1992Nettwerk 193
14.Back And Forth Series 21993 Nettwerk
15.The Process26.02.1996American 102
16.Digital Brap + CD-Rom
(2CD)
08.04.1996Off Beat
17.Remix Dys Temper19.10.1998Nettwerk
18.The Singles Collection16.11.1999Nettwerk
19.The B-Sides Collection16.11.1999Nettwerk
20.Doomsday Back and Forth21.08.2001Nettwerk
21.Puppy Gristle2002
22.The Greater Wrong of the Right25.05.2004SPV 176
23.Mythmaker30.01.2007SPV
24.Brap08.07.2008Energy
25.Handover25.10.2011 168
26.Bootlegged, Broke and in Solvent Seas12.06.2012Metropolis
27.Weapon28.05.2013Metropolis 140

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Smothered Hope1983
2.Dig It1986 Nettwerk
3.Stairs And Flowers / Assimilate / Chainsaw1987 Nettwerk
4.Addiction1987 Nettwerk
5.Censor (Dogshit)
(Censor (extended) / Punk In Park Zoo's / Yes He Ran / Censor)
1988 Nettwerk
6.Testure1989 Nettwerk
7.Tin Omen / Amputate / Spahn Dirge1989 Nettwerk
8.Worlock / Tin Omen 1 / Brak Talk1990 Nettwerk
9.Tormentor / Bark / Nature's Revenge (dub)1990 Nettwerk
10.Spasmolitic / Shore Lined Poison (remix) / Harsh Stone White (live in Denver) / Walking On Ice1991 Nettwerk
11.Inquisition / lahuman8 / Mirror Saw (dub)1992 Nettwerk
12.Love In Vain1992 Nettwerk
13.Candle1996 American
14.Skinned1998 Time & Space

Video:

1. Ain't It Dead Yet? - 1991

Různé:

rozchod 1995
reunion 5/2002

Účast na kompilacích:

"Draining Faces" na "Josh's Blair Witch Tape" (9/99)
"Optimissed" na OST "Underworld" (19.9.03, Lakeshore)
"Assimilate" na "A Life Less Lived - The Gothic Box" (19.9.06, Rhino)

Kevin Ogilvie:

j.h. na LP:

Ministry: In Case You Didn't Feel Like Showing Up (1990, Sire)

prod. LP:
Two: Voyeurs (4/98, Nothing)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19942810.08.199436profil
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19982609.07.1998269Hard & Heavy Masters
2000706.04.200036Forum kritikumrecenze LP
20011713.09.200137Forum kritikumrecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921909.05.199231Albumsrecenze LP
1996717.02.199635Albumsrecenze LP
1996824.02.199639profil
19961727.04.199648
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19964 62profil
19964 83Recenzerecenze LP
20009 15Pelmel
200110 109Recenze - Novinkyrecenze LP
20034 20Pel Mel
20079 79Liverecenze koncertu