UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. září 2021          Celkem: 364 451 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
RADAR

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Nothing Is Real14.10.2002Bar De Lune
2.Easy Listening25.01.2005Tzadik
3.In Sight: Jazzthing Next Generation, Vol. 3910.04.2012Double Moon

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Organ Eyes26.08.1996Pull The Strings
2.Rise In Sin19.01.1998Kosha
3.Less & Less29.03.1999
4.Antimatter / Sectorize / Next Millennium / Bonus Beats18.09.2000OM
5.Caravane / Dunia
& Bliss
04.02.2002Music For Dreams
6.First Statement EP
(M2-1 / Geradeaus / M2-2)
14.10.2002Exact Audio
7.Fierce Funk / King Tut21.02.2005MASH
8.Lunacy / One Million26.06.2006EMI
Lunacy (Rich File remix, Tayo & The Undersound remix)14.08.2006EMI
9.5th Columnist / Corners13.11.2006EMI
10.Lucky Boy (Radar mix) / 5th Columnist (DJ Mehdi remix)
& DJ Mehdi
01.01.2007Mehdar
11.War Out There / Broken Memories / 5th Columnist (Aaron LaCrate & Debonair Samir Gutter mix) / Sinners Row26.03.2007EMI
12.The Very Polish Cut Outs Sampler Vol 4 EP
(Witajcie W Moim SwiecieI / Ja / Diamentowa Kula / Piec Minut Lez)
& Unitrax & Selvy & Karol Aleksander
08.09.2015The Very Polish Cut Outs

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19891 9recenze koncertu