UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 08.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Různé
PASQUA Alan
(kb)

Působení:

cca 2/78 Bob Dylan
1979-12/80 Santana
cca 1983-cca 1985 Van Stephenson
ex The Giant

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Milagro06.03.2000Arkadia Jazz
2.Body & Soul20.07.2004
3.My New Old Friend05.04.2005Cryptogramophone
4.Anti Social Club23.10.2007Cryptogramophone
5.Standards
& Dave Carpenter & Peter Erskine
23.10.2007Fuzzy Music
6.Blues for Tony
& Allan Holdsworth & Jimmy Haslip & Chad Wackerman
19.01.2010Moonjune
7.Twin Bill: Two Piano Music of Bill Evans20.09.2011Varese Fontana
8.Interlochen Concert
& Peter Erskine & Darek Oles
19.02.2016Fuzzy

Různé:

j.h. na LP:

Stan Bush: Stan Bush (1983, Columbia)
Robert Tepper: No Easy Way Out (1986, Scotti Bros)