UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. června 2021          Celkem: 363 678 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.06.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
O'KEEFE Danny

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Introducing1966
2.Danny O'Keefe1971
3.O'Keefe1972
4.Breezy Stories9/1973 Atlantic
5.So Long Harry Truman1975
6.American Roulette1977
7.Seattle Tapes1977
8.Global Blues1978
9.Seattle Tapes Vol 21978
10.The Day To Day1984
11.Classics12.04.2004Wounded Bird
12.In Time18.11.2008
13.Runnin' from the Devil18.11.2008

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Good Time Charlie's Got The Blues8/1972 Signpost 9
2.Good Time Charlie's Got The Blues10.05.1974Signpost

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973022.09.197328Albumsrecenze LP