UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. června 2021          Celkem: 363 678 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.06.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly Video Linky Různé Reference
O.A.R.
Rockville, Maryland, USA
*  1996

Sestava (2016):

Marc Roberge - voc,g
Richard On - g
Benj Gershman - bg
Chris Culos - ds
Jerry DePizzo - sax

O.A.R. (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Risen
produkce: John Alagia
2001
2.Any Time Now
(2CD)
07.05.2002Everfine 156
3.In Between Now and Then27.05.2003Lava/Atlantic 54
4.34th and 8th
(2CD)
24.08.2004Everfine 80
5.Stories Of A Stranger
produkce: Jerry Harrison
04.10.2005Everfine/Lava 40
6.Live From Madison Square Garden05.06.2007Everfine/Atlantic
7.All Sides
produkce: Matt Wallace
15.07.2008Everfine/Atlantic 13
8.Rain Or Shine
(4CD)
12.01.2010Everfine 49
9.King
produkce: Matt Wallace
02.08.2011Wind-Up 12
10.Live on Red Rocks20.11.2012Wind-Up
11.Peace25.02.2014Caroline
12.So Good So Far08.04.2014Vanguard
13.The Architect08.04.2014Vanguard
14.The Rockville LP10.06.2014Vanguard 13
15.Hey Girl03.06.2016Concord
16.That Was a Crazy Game of Poker03.06.2016Concord
17.XX05.08.2016Concord 31
18.King04.11.2016Wind-Up
19.The Mighty29.03.2019 142

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Shattered (Turn The Car Around)8/2008 Everfine/Atlantic 36
2.Love and Memories24.06.2016Concord Vanguard
3.Black Rock24.06.2016Concord Vanguard
4.Follow Me, Follow You08.07.2016Concord Vanguard
5.I Go Through23.09.2016Concord Vanguard

Video:

1. Live on Red Rocks - 19.3.2013, Wind-Up, live

WWW Linky:

http://www.ofarevolution.com

Různé:

demo "The Wanderer" (1997)

"Souls Aflame"(1999)

O.A.R. = Of A Revolution

Účast na kompilacích:
"Itsy Bitsy Spider" na benefit CD "For The Kids" (2.10.07, Nettwerk)

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200810 71Recordrecenze LP