UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 2. října 2022          Celkem: 365 861 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 07.10.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
MOXY
Montreal, Kanada

Sestava

Buzz Shearman - voc
Buddy Caine - g
Earl Johnson - g
Terry Juric - bg
Mike Rynoski - ds

Bývalí členové:

Bill Wade (ds, cca 1976-?); Danny Bilan (ds)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Moxy I1976 Mercury
2.Moxy II5/1977 Power Exchange
3.Ridin' High1977 Mercury
4.Under The Lights1978 Polydor
5.A Tribute To Buzz Shearman1984 Polydor
6.Raw13.07.2004Bullseye
7.V13.07.2004Bullseye
8.40 Years & Still Riding High: 1974-201426.05.2015Escape Music
9.Live in Toronto16.06.2015Perris

Různé:

Buzz Shearman:

j.h. na LP:

Lee Aaron: Lee Aaron Project (1982, Litho)

Earl Johnson:

j.h. na LP:

Lee Aaron: Lee Aaron Project (1982, Litho)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19772121.05.197747Albums - Short Takesrecenze LP