UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
MASERATI

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Language Of Cities13.08.2002Kindercore
2.Confines of Heat
& Mercury Program
07.10.2003Kindercore
3.Inventions For The New Season
(2LP)
18.06.2007Temporary Residence Ltd
4.Infinity
& Zombi
18.02.2009Temporary Residence Ltd
5.Passages07.09.2009Temporary Residence Ltd
6.Pyramid Of The Sun08.11.2010Temporary Residence Ltd
7.Maserati VII02.10.2012Temporary Residence
8.Rehumanizer28.10.2015Temporary Residence Limited

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Inventions (Justin Van Der Volgen's (!!!) Enjoy Your Prog remix) / The World Outside (Thee Loving Hand (Tim Goldsworthy) remix)08.09.2008Temporary Residence