UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 06.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Reference
JADED HEART
Mainz, Německo
*  1984

Sestava

Michael Bormann - voc
Dirk Bormann - g
Michael Müller - bg
Axel Kruse - ds

Bývalí členové:

Peter Frey (voc, 1984-?)
Mathias Fuchs (g, 1984-?); Frank Meurer (g, 1984-?)
Axel Kennig (bg, 1984-?)
Rainer Thorn (ds, 1984-?)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Inside Out1994 Long Island
2.Slaves And Masters1996 Seagull
3.Mystery Eyes16.02.1998Jaded Heart/Semaphore
4.Trust4/2004 UlfTone Music
5.Helluva Time29.11.2005Frontiers
6.Sinister Mind08.01.2008King
7.Guilty By Design10.06.2016Massacre

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19973325.09.1997125Hard & Heavy Masters
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20045 78Recenze+recenze LP