UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 06.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Alba Singly Reference
JACOB'S MOUSE
Bury St.Edmunds, GB

Sestava

Sam Marsh - voc,ds
Hugo Boothby - g
Jedd Boothby - bg

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.No Fish Shop Parking1991 Blithering Idiot
2.I'm Scared19. 4.1993Wiiija
3.Wryly Smilers10/1994 Wiiija
4.Rubber Room27. 2.1995Wiiija

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Dot EP1990 Liverish
2.Ton Up EP
(Oblong / This Room / Fridge / Motorspace)
14.09.1992Wiiija
3.Company News / Ghetto Queen10/1992 Rough Trade
4.Plays World Dom02.11.1992Rough Trade
5.Tons Of Scum / Fridge
(LP bonus)
19.04.1993Wiiija
6.Good / Dusty / Lip And Cheek04.10.1993Wiiija
7.Group Of 722.11.1993Wiiija
8.Fandango Wide Wheels / B 12 Marmite / 3 Pound Apathy / Keen Apple11.04.1994Wiiija
9.Hawaiian Vice2/1995 Wiiija

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994116.09.199311recenze koncertu
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992501.02.199229Albumsrecenze LP
1992822.02.19929Advance
19921007.03.199223Liverecenze koncertu
19921221.03.199215Liverecenze koncertu
19922123.05.199215Liverecenze koncertu
19923025.07.199223Liverecenze koncertu
19923529.08.199256Control Zone
19923712.09.19924News
19923926.09.199220Liverecenze koncertu
19923926.09.199232Singlesrecenze SP
19924110.10.199214
19924507.11.199231Singlesrecenze SP
19931724.04.19934News
19931724.04.199333Albumsrecenze LP
19932229.05.199314Liverecenze koncertu
19933024.07.199341festival Phoenix
19934002.10.19936News
19934827.11.199338Singlesrecenze SP
19935118.12.199334Info Freako
1994108.01.199417Liverecenze koncertu
19941012.03.199425Live - Piao Festivalrecenze koncertu
19942204.06.199417Liverecenze koncertu
19944015.10.19946News
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19931820.09.199331Liverecenze koncertu