UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 06.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
JACKSON HEIGHTS
GB

Sestava

Johnny Hadfield - voc,g
Eddie Carter - bg
Lawrie Wright - kb
Tony Connor - ds

Bývalí členové:

Lee Jackson (bg, cca 1/71-10/73)
Dave Watts (kb, do 1/71); Brian Chatton (kb)
Tommy Sloane (ds, do 1/71); John Woods (ds, 1/71-?)
Roger McKew (g, 1/71-?)
Charlie Harcourt (g,kb, cca 1/71)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.King Progress10/1970 Charisma
2.5th Avenue Bus1972
3.Ragamuffin's Fool
(v USA jako "This Is JacksonHeights", 2/1973, Verve/MGM)
11/1972 Vertigo
4.Bump'n'Grind7/1973 Vertigo
5.Jackson Heights1973

Různé:

od 10/73 Heights

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1970007.11.197018New Pop Albumsrecenze LP
1971016.01.19713
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972025.11.197240News Extra