UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 06.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
JACKLIN Julia

Albová diskografie:

JACKLIN Julia (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Don't Let the Kids Win07.10.2016Transgressive
2.Crushing2/2019 Transgressive67
3.Pre Pleasure26.08.2022Transgressive56

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Leadlight02.09.2016Polyvinyl
2.Coming of Age02.09.2016Polyvinyl
3.Pool Party02.09.2016Polyvinyl
4.Hay Plain30.09.2016ADA
5.Body10/2018 Transgressive
6.Head Alone11/2018 Transgressive
7.Don't Know How To Keep Loving You5/2019 Transgressive
8.baby jesus is nobody's baby now08.12.2020
9.Lydia Wears A Cross4/2022 Transgressive
10.I Was Neon16.06.2022Transgressive