UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.11.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
JADIS
GB
*  1986

Sestava

Gary Chandler - voc,g
Steve Hunt - bg
Mike Torr - kb
Steve Christey - ds

Bývalí členové:

Trevor Hawkins (bg, 1986-89); Nick May (bg); John Jowitt (cca 1992-cca 1994)
Pete Salmon (kb, 1986-89); Martin Orford (kb, cca 1992-cca 1994)
Pete Alwin (ds, 1986-89)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.More Than Meets The Eye1992 Giant Electric Pea
2.Across The water1994 Giant Electric Pea
3.Somersault12.05.1997Giant Electric Pea
4.Understand2/2001
5.Fanatic13.05.2003Inside Out Music
6.Photoplay21.02.2006Inside Out Music
7.See Right Through You02.10.2012
8.No Fear of Looking Down07.04.2017

Gary Chandler:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Outlook / Gettin Off
& Bill Mason
22.06.1999

Různé:

rozchod 1989
reunion

John Jowitt:

j.h. na LP:

Mindfeed: Perfect Life? (7.4.97, Inside Out)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19973325.09.1997125Hard & Heavy Masters
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20036 46Recordsrecenze LP