UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 06.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Singly
JAGGED

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Hello Kool Nice06.10.2008Quintessentials
2.Langenthal EP
(Langenthal / New York / Langenthal (Brothers' Vibe Housed remix))
30.09.2009Quintessentials
3.Deep Raw & Real: Part 2
(Hollywood / Getting Down In My Car / Myxmassong / Half)
& The Zohar & Stl & Vakula
02.12.2009Quintessentials
4.Ten To Twelve EP
(Ten To Twelve / Ten To Twelve (Aardvark mix) / Chicago / An Orange Dripping)
11.02.2010Bonzzaj
5.Biasca EP
(Biasca / Biasca (Skipson's Jaggedon mix) / Guttannen / Varen)
27.10.2010Bonzzaj
6.Mini Sampler EP Three
(Completly In Tune / Kairo / Last Day / What Can U Do For Me)
& Dario Damerini & CCO & Topdeal Music
13.01.2012Enterbt
7.Eriswil EP
(Eriswil / Eriswil (The Abstract Eye remix) / Dubai)
03.05.2012Foul & Sunk