UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.11.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Singly
JACKSON

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Dracula On A Good Day14.04.1997Witch
2.Takes Me13.10.1997Witch
3.Sense Juice EP04.05.1998Sense
4.Sense Juice EP
(Jackson ? Track / A Thing Called / Make It Happen)
& His Computer Band
22.02.1999Sound Of Barclay
5.What People Say / What People Do19.11.2001VA
6.Electro Funk Mix EP
(Billie J (electro funk mix) / Billie J (instrumental))
15.11.2004white label
7.Rock On / Arpeggio / Head Ache
& His Computer Band
22.08.2005Warp
8.Der Toene Vater Muss Der Teufel Sein EP
(Schwing Die Kackstelzen / Alle Mulle / Hey Hey (Psycho remix) / Sandburghelagerung / Komma Klah (Psycho remix))
& DJ Mahatma & DJ Minupren
22.05.2006Tonica
9.Sounds Like Razors Through Flesh EP
(Sounds Like Razors Through Flesh / Schalldruckwellen / Das Rhytmusgerat / Clumcore)
& Killwave & Psycho & Chefetage
05.01.2009Tonica