UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 08.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
JAG PANZER
Colorado, USA
*  1981

Sestava (2001):

Harry Conklin - voc
Chris Broderick - g
Mark Briody - g
John Tetley - bg
Rikard Stjernquist - ds

Bývalí členové:

Harry Conklin (voc, 1981-85); Chris Cronk (voc); Bob Parduba (voc, cca 1987); Daniel J. Conca (voc, cca 1994-1996)
Joey Tafolla (g, 1983-84, cca 1997); Christian Lasegue (g, cca 1987); Chris Kostka (g, cca 1994)
Rick Hilyard (ds, 1981-85); Reynold Carlson (ds, 1985)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ample Destruction1984 Azra
2.Dark Angel1991
3.Dissident Alliance
produkce: Tom Gregor
01.07.1996Rising Sun
4.The Fourth Judgement25.08.1997Century Media
5.The Age Of Mystery28.09.1998Century Media
6.Thane To The Throne
produkce: Jim Morris
19.06.2000Century Media
7.Tyrants29.01.2001
8.Mechanized Warfare23.07.2001Century Media
9.Decade of the Nail Spiked Bat
(2CD)
07.10.2003Century Media
10.Chain of Command2004
11.Casting the Stones19.10.2004Century Media
12.The Scourge Of The Light08.03.2011SPV
13.Shadow Thief28.05.2013High Roller

Joey Tafolla:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Out Of The Sun
produkce: Tony MacAlpine
hosté: Wally Voss (bg), Reynold Carlson (ds), Tony MacAlpine (kb), Paul Gilbert (g)na LP "Infra-Blue" j.h.:Mark Boals, David Reece (voc), Deen Castronovo (ds), Kee Marcello (g)
1987 Shrapnel/Roadrunner
2.Infra-Blue1991 Shrapnel/Roadrunner
3.Plastic4/2001

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Tyrants EP1983 Azra

Různé:

původní název Tyrants
rozchod 1985
reunion

demo "Shadow Tief" (1985)

"Chain Of Command" (1987)
"The Return" (1996)

Joey Tafolla:

j.h. na LP:

Milan Polak: Guitar 2001 (1995, Rock The Nation)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19973325.09.1997125Hard & Heavy Masters
19973616.10.199726Forum kritikumrecenze LP
19983401.10.199827Forum kritikumrecenze LP
20001329.06.200035Forum kritikumrecenze LP
20001714.09.200028interview
20011509.08.20016Infokus
20011509.08.200146Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199712 110Recenze - Atdrecenze LP
19991 104Recenze - Novinkyrecenze LP
20008 104Recenze - Novinkyrecenze LP
200110 102Recenze - Novinkyrecenze LP
20041 77Recenze+recenze LP
200411 78Recenze+recenze LP