UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 08.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
JAEHN Felix

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.I2/2018 Polydor
2.I Remixed7/2018 Virgin

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Sommer Am Meer11.10.2013Ton Liebt Klang
2.Shine11.11.2014Universal
3.Ain't Nobody (Loves Me Better)
feat Jasmine Thompson
4/2015 Island2
4.Book Of Love
feat Polina
9/2015
5.Jeder für jeden
& Herbert Gronemeyer
4/2016
6.Can’t Go Home
& Steve Aoki
26.08.2016Liberation Music
7.Bonfire
feat Alma
28.10.2016Casablanca
8.Your Soul (Holding On)
& Rhodes
12/2016
9.Hot2Touch
& Hight & Alex Aiono
5/2017
10.Like A Riddle
feat Hearts & Colors & Adam Trigger
10/2017
11.Feel Good
& Mike Williams
1/2018
12.Cool
feat Marc E. Bassy & Gucci Mane
2/2018
13.Jennie
feat R. City & Bori
6/2018 Virgin
14.So Close
& Georgia Ku & Captain Cuts & NOTD
12/2018 Virgin
15.Close Your Eyes
& Vize & Miss Li
1/2020 Virgin
16.Thank You (Not So Bad)
& Vize
7/2020
17.No Therapy
feat Nea & Bryn Christopher
8/2020 Virgin
18.I Just Wanna
& Cheat Codes & Bow Anderson
12/2020 Virgin
19.Where The Lights Are Low
& Faulhaber & Toby Romeo
2/2021
20.One More Time
& Alida & Robin Schulz
3/2021 Warner
21.Call It Love
& Ray Dalton
10/2022