UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 08.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
JACKSON Walter

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.It's an Uphill Climb (To the Bottom)29.03.2005Collectables
2.It's All Over: The Okey Recordings, Vol. 127.06.2006Kent
3.Welcome Home: The Okeh Recordings, Vol. 221.11.2006Kent
4.Speak Her Name: The Okeh Recordings, Vol. 318.09.2007Kent
5.Best of Walter Jackson: Welcome Home - The Okeh Years26.02.2008Sbme Special MKTS.
6.Gene Chandler Meets Walter Jackson
& Gene Chandler
29.09.2009Collectables

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.It's All Over10/1964 Okeh 67
2.Suddenly I'm All Alone1/1965 Okeh 96
3.Welcome Home4/1965 Okeh 95
4.I'll Keep On Trying9/1965 Okeh 120
5.Funny (Not Much)1/1966 Okeh 103
6.It's An Uphill Climb To The Bottom5/1966 Okeh 88
7.After You There Can Be Nothing8/1966 Okeh 130
8.A Corner In The Sun10/1966 Okeh 83
9.Speak Her Name2/1967 Okeh 89
10.Deep In The Heart Of Harlem6/1967 Okeh 110
11.My Ship Is Comin' In10/1967 Okeh 124
12.Anyway That You Want Me12/1969 Cotillion 111
13.Evil8/1973 Brunswick
14.Not You11/1974 Columbia
15.Feelings12/1976 Chi-Sound 93
16.Baby, I Love Your Way5/1977 Chi-Sound
17.Touching In The Dark12/1984 Bluebird/10
18.Heartbreak Hour / Call Me Tomorrow
& Major Harris
29.08.2009Okeh
19.Call Me Tomorrow / Where Have All the Flowers Gone
& Major Harris
26.02.2016Outta Sight

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974016.02.197444Soul