UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.11.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba
JAEGER Kassel

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Deltas30.08.2012Editions Mego
2.Parallel
& Giuseppe Ielasi
14.03.2013Editions Mego
3.Toxic Cosmopolitanism17.04.2014Editions Mego
4.Zauberberg
& Stephan Mathieu & Akira Rabelais
04.03.2016Shelter Press
5.Pale Calling
& James Rushford & Oren Ambarchi
15.04.2016Black Truffle
6.Wakes on Cerulean
& Jim O'Rourke
24.02.2017Editions Mego