UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
THE JUAN MACLEAN

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Less Than Human04.07.2005DFA
2.The Future Will Come14.04.2009DFA
3.DJ-Kicks27.04.2010K7
4.In A Dream15.09.2014DFA
5.A Simple Design04.09.2015Defected

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.By The Time I Get To Venus / TG-3X25.02.2002DFA
2.Der Half Machine EP
(I Robot / Less Than Human)
07.03.2005DFA
3.Dance With Me16.05.2005DFA
4.Tito's Way / By The Time I Get To Venus20.06.2005DFA
5.Give Me Every Little Thing / La Chine19.09.2005DFA
6.Love Is In The Air22.05.2006DFA
7.Happy House03.03.2008DFA
8.The Simple Life29.09.2008DFA
9.Happy House27.11.2009DFA
10.Feel So Good22.04.2010K7
11.Scion A / V (Human Disaster (House Of House remix) / No Time (Sh*t Robot remix) / Accusations (Gavin Russom remix) / The Future Will Come (Canyons remix))20.05.2010DFA
12.You Are My Destiny26.03.2013DFA
13.We Got A Love / Feel Like Movin' (Leon Vynehall remix)
& Shit Robot
06.12.2013DFA
14.Get Down (With My Love)21.02.2014DFA