UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 08.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
JADE

Albová diskografie:

JADE (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Jade To The Max1/1993 Giant/Reprise43 56
2.Mind, Body & Song10/1994 Giant 80
3.Girl Interrupted05.11.2002215/Beat Club/Interscope
4.In Silence06.09.2005Universal International
5.Banned in America13.06.2006
6.Black Lotus
& Hydro & Mastif & Mindscape
(4LP)
05.11.2007Citrus
7.Equal One
& Kentaro Takizawa
23.06.2008Flower
8.Jade Presents The Venom
(2CD)
28.01.2010Citrus
9.Fly On Strangewings05.06.2012Guerssen
10.Hear You Calling
& Alan Kay & Marvelous
21.08.2012Good Source

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Wanna Love You7/1992 Giant 16
2.Don't Walk Away12/1992 Giant7 4
3.One Woman5/1993 Giant22 22
4.I Wanna Love You6/1993 Giant13
5.Looking For Mr. Do Right10/1993 69
6.All Thru The Night
& Pov
24.01.1994Giant30
7.5-4-3-2-19/1994 72
8.Every Day Of The Week11/1994 Giant19 20
9.Transient EP
& M-Zone
06.05.1996Forever Forward
10.Manic Monday
& Popcorn
22.02.1999
11.The Safar25.06.2001Method
12.A Day In The Life ...19.11.2001Method
13.The Assassin10.06.2002Method
14.Ching Ching9/2002
15.Ready For Tonight06.10.2003Time
16.Spine EP
(Fearless / Night Raiders / Got Lost / Panorama)
& Matt U & Chris Su & Rawfull & Black Sun Empire & Skynet
20.12.2004Black Sun Empire
17.Magic
& Supplier & Top T & Danny C
27.12.2004Aim
18.Salem / Nightmare
& Matt U
28.11.2005Moving Shadow
19.Stars / Treachery
& Matt U
16.01.2006Spawn
20.Made Of Steel / Broken Stars
& Matt U
27.02.2006Cyberfunk
21.Don't Walk Away 2006
& Martin Thomas
29.05.2006Tasty
22.Change
& Brett Jackson & Orion
10.07.2006Home
23.Endangered Species EP 01
(Potemkin / Winter War / Don't You (State Of Mind remix) / Acid Flood)
& Black Sun Empire & Noisia
17.07.2006Black Sun Empire
24.Finally9/2006
25.Don't Walk Away
(Alan Aztec / M-Jay / Alvin Conquest)
02.04.2007Jaytec
26.Black Lotus
& Hydro & Mindscape
04.06.2007Citrus
27.Hellhound / Silver Wings
& Matt U
16.07.20071210
28.Big Scouse Bouncers Vol 1
(Let The Bass Go / Don't Walk Away / Tell Me A Secret)
& Good Intentionz & Nemesis & Klubrockers
06.08.2007Big Scouse Bouncers
29.Endangered Species EP Part 2
(Are You There? / Unexis / The Cooler (Audio remix) / Unfamiliar)
& Black Sun Empire
03.09.2007Black Sun Empire
30.Ready / The Prey / Bitch (Audio remix) / Cryptic26.05.2008Citrus
31.Tunnel Of Death EP
(Phalanx / Synth City)
& Cell & M Tech & Axion
14.07.2008Close 2 Death
32.A House Is A Home / Movin' On
& Brett Jackson & Orion
25.08.2008Wot
33.Double Axle / Dread Moon
& Matt U & Chris Su
29.09.2008Audio Friction
34.Tunnel Of Death EP
(Part 2) (Silent Hell (Bulletproof remix) / Sylar)
& Rusher & No Money
06.10.2008Close 2 Death
35.You Can Make It Shine / Sweet Love
& Kentaro Takizawa
20.10.2008Flower
36.Liquid Skies
& DNM
24.04.2009Mostiko
Liquid Skies (Dimaro remix, DJ Rebel remix, FTW remix, Dimitri Vegas & Like Mike remix)
& DNM
19.05.2009Mostiko
37.Right In The Night
& We Love 90
16.06.2009Ego Music
38.Venom Sampler (Cryptic (Phace remix) / This Is My World)27.08.2009Citrus
39.Shift / Monakin
& Proktah
11.11.2009Close 2 Death
40.Marry Me / Lounge Hip Hip (DJ Oggy remix)
& DJ Oggy
24.04.2010Hyper Group
41.Echoes / Grindhouse / Pump
& Matt U
09.02.2011Lime Dubs
42.Here We Go / Audio Hypnosis
& State Of Mind
17.05.2011Eat Brain
43.Hyperion / Overbreaker
& Mastif & Engage
26.07.2011Ammunition
44.Venom (Mindscape remix) / Banshee (Dose remix)
feat Rymetyme & Mindscape
06.09.2011Eatbrain
45.No Cure (Black Sun Empire remix, Fourward remix)
& Matt U
06.09.2011Eatbrain
46.Commercial Suicide Compilation Part 3 EP
(Huntville / Freak / Orion / Student Music)
& Calibre & Cern & Dose & Teknik & Break & Mindscape
03.01.2012Commercial Suicide
47.The Venom LP EP
(Stasis (Jade remix) / Banshee)
& Mindscape & Black Sun Empire
(reissue)
17.01.2012Citrus
48.The Venom LP EP
(No Cure / Venom)
(reissue)
17.01.2012Citrus
49.The Venom LP EP
(This Is My World (Icicle remix) / Moblaw)
& Icicle & Matt U
(reissue)
17.01.2012Citrus
50.The Venom LP EP
(Forged Reality / Dirt Diver)
& Mindscape & Axiom
(reissue)
17.01.2012Citrus
51.Mass Media / Five Breaths
& State Of Mind
25.04.2012Subsonik Sound
52.Smashface / Test Subject30.05.2012Eatbrain
53.Friends From All Over Part 2 EP
(Digital Mind / Spastic Audio)
& Chris Su & State Of Mind
04.09.2012M Atome
54.Violence / Blackout
& 2shy & Teddy Killerz
11.06.2013Eatbrain
55.Tales Of The Undead EP
(Friday The 13th / Grey Town)
& Coppa & Zombie Cats & Mindscape
23.04.2014Eatbrain
56.Ready EP
(Disc 1) (Ready / The Prey)
01.05.2014Citrus
57.Ready EP
(Disc 2) (Bitch (Audio remix) / Cryptic)
01.05.2014Citrus
58.The Siesta Is Over / Viva Tirado29.05.2014Cultures Of Soul
59.Citruspack Incl 024 / 034 / 037 EP
(Crash Bunny / Unpleasant Surprise / Respond / Distante / Built For War / Mascara)
& Rawtekk & Quadrant & Black Sun Empire & Mindscape
13.05.2015Citrus

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19931113.03.199329Singlesrecenze SP