UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
J BOOG

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Hear Me Roar04.12.2007
2.Back Yard Boogie04.10.2011Ingrooves
3.Easier
& Soja & Anuhea
22.07.2014ATO
4.Wash House Ting18.11.2016Wash House Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Let's Do It Again10/2010
2.Waiting In The Rain / Rasta Love
& Protoje & Kymani Marley
04.11.2011Don Corleon
3.Gone / Step Out
& Redd
18.10.2012Sound Quake
4.Skanking & Rocking / Treat U Right
& Professor & Protoje
05.11.2012Don Corleon
5.Break Us Apart / I'm Going (Corner Shop Riddim)
& Richie Campbell
29.03.2013Corner Shop
6.Change Ur Evil Ways / Boom Draw (Moving Riddim)
& Chino
05.06.2013Big Ship
7.Break Free / Lonely Days (Brighter Days Riddim)
& Loyal Flames & Fiji
22.01.2014Silly Walks
8.Stand Firm
feat Sizzla
19.11.2015Royal Order