UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 08.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
JACKMAN Henry

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Captain America: Civil War? Hollywood
2.Gulliver's Travels21.12.2010Varese Sarabande
3.X-Men: First Class28.06.2011Music on Vinyl
4.Puss in Boots22.11.2011Sony Classics
5.Abraham Lincoln: Vampire Hunter03.07.2012Sony Classical
6.Turbo15.07.2013Sony Classical
7.Big Hero 604.11.2014Walt Disney
8.Pixels: The Movie24.07.2015Varese Sarabande
9.The 5th Wave08.01.2016Sony Classical
10.Uncharted 4: A Thief's End10.06.2016La-La Land
11.The Birth of a Nation: Original Motion Picture Score21.10.2016Atlantic
12.The Man in the High Castle: Season 113.01.2017Varese Sarabande

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Microbots04.11.2014Walt Disney