UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Alba Singly Různé Reference
IT'S IMMATERIAL
Liverpool, GB

Sestava (1984):

John James Campbell - voc
Jarvis John Whitehead - g
Henry Priestman - kb
Paul Barlow - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Life's Hard And Then You Die8/1986 WEA62
2.Song02.07.1990Siren/WEA

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Young Man (Seeks Interesting Job)19.09.1980Hit Machine
2.A Giant Raft10.07.1981Inevitable
3.Imitate The Worm15.01.1982Inevitable Hit Machine
4.White Man's Hut07.10.1983External/WEA
5.A Gigantic Raft (In The Phillipines)17.02.1984Eternal
6.Driving Away From Home4/1986 WEA10
7.Ed's Funky Diner7/1986 65
8.Heaven Knows7/1990 WEA

Různé:

Účast na kompilacích:

"New Moon" na "Unearthed: Liverpool Cult Classics 1" (5.3.01, Viper)
"Driving Away From Home" na "Mersey Boys And Liverpool Girls: The Sounds From The Mersey 1978-2001" (2.4.01, EMI)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19803220.09.198016Singlesrecenze SP
19812811.07.198112Singlesrecenze SP
1982316.01.198219Singlesrecenze SP
19831326.03.198318It's Aliverecenze koncertu
19834215.10.198323Singlesrecenze SP
1984718.02.19846Talk Talk Talk
1984718.02.198422Singlesrecenze SP
19844522.12.198428It's Aliverecenze koncertu