UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 09.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Různé Reference
ISHAM Mark
(tr,sax)

Působení:

cca 7/75 The Sons Of Champlin
cca 10/76 Rubisa Patrol
1979-84 Van Morrison

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Film Music1985
2.Vapor Drawings1985
3.Mark Isham1987
4.Castilia1988
5.Songs My Children Taught Me1991
6.A River Runs Through It27.10.1992
7.Blue Sun1995 Columbia
8.Miles Remembered: The Silent Way Project25.05.1999Columbia
9.Crash07.06.2005Superb
10.Pure Mark Isham23.05.2006Windham Hill
11.Black Dahlia19.09.2006Silva
12.Best of Mark Isham24.02.2009Lakeshore S
13.Crossing Over31.03.2009Varese Sarabande
14.Nowhere to Run19.06.2012Perseverance
15.The Accountant07.10.2016WaterTower Music

Různé:

j.h. na LP:

Van Morrison: Into The Music (8/79, Warner Bros)
David Sylvian: Secrets Of The Beehive (10/87, Virgin)
Tanita Tikaram: The Sweet Keeper (1/90, WEA)
Tanita Tikaram: Everybody's Angel (4/91, Reprise)
Adam Cohen: Adam Cohen (28.7.98, Columbia)

Účast na kompilacích:
"The Telling" na OST "Moonlight Mile" (10.9.02, Hollywood)

Reference:

Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19994 85Nová albarecenze LP