UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. listopadu 2021          Celkem: 364 635 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.12.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
HORN Shirley
(voc,p)

Osobní údaje:

Narozen(a): 01.05.1934 (Washington, D.C., USA, jako Shirley Valerie Horn)
Zemřel(a): 20.10.2005 (cukrovka)
HORN Shirley (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.A Lazy Afternoon09.07.1978
2.Violets for Your Furs1981
3.You Won't Forget Me1990
4.Here's To Life1992
5.Light Out Of Darkness1993
6.I Remember Miles7/1998 Verve
7.Quiet Now: Come A Little Closer08.03.1999
8.Ultimate Shirley Horn07.06.1999
9.You're My Thrill13.03.2001Verve
10.But Beautiful: The Best of Shirley Horn on Verve11.10.2005Verve
11.Marian McPartland's Piano Jazz Radio Broadcast28.02.2006Jazz Alliance
12.Live at the Monterey Jazz Festival 1994
(live)
05.08.2008Monterey Jazz Fest
13.Songs of Lost Love Sung By Shirley Horn16.11.2010Fresh Sound
14.Travelin' Light / Horn Of Plenty08.01.2013Verve
15.At The Gaslight Square 1961 / Loads of Love17.09.2013Ais
16.Live at the Four Queens
(live)
16.09.2016Resonance

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19989 114Recenze - Jazz Caférecenze LP