UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 08.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Reference
GRAHAM Larry
(voc,bg)

Osobní údaje:

Narozen(a): 14.08.1946 (Beaumont, Texas, USA)
GRAHAM Larry (photo)
 

Působení:

1967-12/72 Sly And The Family Stone
od 1972 Graham Central Station
cca 1992 Santana

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.One In A Million1980
2.Just Be My Lady1981
3.Sooner Or Later
produkce: Larry Graham
16.07.1982Warner Bros
4.Victory1983
5.Fired Up1985
6.GCS 200023.02.1999

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.One In A Million You6/1980 Warner Bros 9
2.When We Get Married10/1980 Warner Bros 76
3.Just Be My Lady7/1981 Warner Bros 67
4.Don't Stop When You're Hot5/1982 Warner Bros 102
5.Sooner Or Later6/1982 Warner Bros54 110
6.I'm Sick And Tired26.08.1983WEA
7.Look To The Future
& Fortran 5
8/1992 Mute

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19755227.12.197515
19822917.07.19824Fast Forward