UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. října 2021          Celkem: 364 580 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
GALAXY

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Phil Fearon & Galaxy
& Phil Fearon
8/1984 Ensign
2.This Kind Of Love
& Phil Fearon
1985

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Head Over Heels9/1982 Ensign
2.Dancing Tight3/1983 Ensign4
3.Wait Until Tonight (My Love)7/1983 Ensign20
4.Fantasy Real10/1983 Ensign41
5.What Do I Do?2/1984 Ensign5
6.Everybody's Laughing
& Phil Fearon
7/1984 Ensign8
7.You Don't Need A Reason
feat Phil Fearon
6/1985 42
8.This Kind Of Love7/1985 70

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19833710.09.198318It's Aliverecenze koncertu
19842718.08.198427Albumsrecenze LP