UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 2. října 2022          Celkem: 365 861 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 07.10.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
FIREHOUSE
North Carolina, USA

Sestava (2000):

Carl Snare - voc
Bill Leverty - g
Bruce Waibel - bg
Michael Foster - ds

FIREHOUSE (photo)
 

Bývalí členové:

Perry Richardson (bg, cca 1990)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Firehouse
produkce: David Prater
9/1990 Epic 21
2.Hold Your Fire6/1992 Epic 23
3.Firehouse 33/1995 Epic 66
4.Good Acoustics07.10.1996Epic
5.Category 526.10.1999Mystic Music
6.Super Hits15.02.2000Legacy
7.Bring 'Em Out Alive18.07.2000Spitfire
8.0207.11.2000Spitfire
9.Playlist: The Very Best of Firehouse01.06.2010Playlist
10.Full Circle19.06.2012Dope

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Don't Treat Me Bad2/1991 Epic71 19
2.Love Of The Lifetime6/1991 5
3.All She Wrote10/1991 Epic 58
4.Reach For The Sky6/1992 83
5.When I Look Into Your Eyes8/1992 Epic65 8
6.Sleeping With You12/1992 78
7.I Live My Life For You2/1995 Epic 26

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1995622.03.199510CD,MC Bang!recenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19962414.11.199625Forum kritikumrecenze LP
19972205.06.199784Hard & Heavy Masters
20011713.09.200135Forum kritikumrecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19923208.08.199229Albumsrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921610.08.199229Recenzerecenze LP