UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 3. července 2021          Celkem: 363 742 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.07.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
FOURMOST

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.First & Fourmost1965
2.Fourmost Sound1965

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Hello Little Girl9/1963 Parlophone9
2.I'm In Love12/1963 17
3.The Fourmost Sound EP2/1964
4.A Little Loving4/1964 Parlophone6
5.How Can I Tell Her8/1964 33
6.Baby I Need Your Lovin'11/1964 24
7.Girls, Girls, Girls / Why Do Fools Fall In Love19.11.1965Parlophone33
8.Here, There And Everywhere / You've Changed12.08.1966Parlophone 120
9.Auntie Maggie's Remedy1/1967
10.Goodnight Sweet Dreams04.02.1972Phoenix
11.Hello Little Girl / I'm In Love / A Little Lovin' / Baby I Need Your Lovin'25.11.1977

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972005.02.197218New Pop Singlesrecenze SP
19774826.11.197719Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1965026.11.19656Singlesrecenze SP
1965031.12.19657News