UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 09.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
ELLIS Pee Wee
(sax)

Osobní údaje:

Narozen(a): 21.04.1941 (Bradenton, Florida, USA, jako Alfred Ellis)
Zemřel(a): 24.09.2021
ELLIS Pee Wee (photo)
 

Působení:

1979-85 Van Morrison

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Home In The Country1977
2.Twelve And More Blues1993
3.Cologne Concerts: Twelve & More Blues13.09.1993Minor Music
4.What You Like3/1998 Minor Music
5.Live And Funky
(live)
11.06.2002Instinct
6.Tenoration19.04.2011SPV U.S.

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199612 78World Musicinterview
19985 115Recenze - Jazz caférecenze LP