UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 2. října 2022          Celkem: 365 861 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 07.10.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Linky Různé Reference
DEATH IN JUNE
GB
*  1981

Sestava (2001):

Douglas Pearce - voc,g
Albin Julius - perc

Bývalí členové:

Tony Wakeford (bg,voc, 1981-1/84)
Patrick Leargas (ds,voc,tr, 1981-85)
Richard Butler (kb, 2/84-84)
Chris Jenner (2/84-?); David Tibet (cca 1993); Rose McDowell (cca 1993); Simon Norris (cca 1993)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Guilty Have No Pride
(mini LP)
6/1983 NER
2.Burial
(half live)
5/1984 NER
3.Nada!1984 NER
4.The World That Summer1986 NER
5.Lesson 1: Misanthropy1986 NER
6.Oh How We Laughed1987 Eyas Media
7.Brown Book1987 NER
8.Nada!1989 NER
9.The Corn Years1989 NER
10.The Wall Of Sacrifice1989 NER
11.The Guilty Have No Past1989 NER
12.Live In Japan1989 Supernatural Organization
13.Cathedral Of Pears1991 NER
14.But, What Ends When The Symbols Shatter?1992 NER
15.Something Is Coming1993 2LP
16.Scorpion Wind
& Boyd Rice
21.01.2008Nerus
17.The Rule Of Thirds07.04.2008Nerus
18.All Pigs Must Di15.12.2008Nerus
19.Nada Plus!12.07.2011
20.Braun Buch Zwei13.09.2012
21.Live In Wein 2011
(2CD)
14.12.2013Neroz
22.Powerhaus, London, July 2nd, 199229.07.2014east west
23.Best Of Lounge Corps07.10.2015New European
24.Free Tibet02.12.2016Leprosy Discs

Tony Wakeford:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Revenge Of The Selfish Shellfish
& Steven Stapleton
1992 Robot

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Heaven Street14.05.1982NER
2.State Laughter1982 NER
3.Born Again1984 NER
4.She Said Destroy8/1984 NER
5.Calling8/1984 NER
6.Come Before Christ And Murder Love1985 NER
7.To Drown A Rose EP1987 NER
8.93 Dead Sunwheels EP1988 NER
9.1988 EP
& Current 93
1990 NER
10.Paradise Rising1992 NER

WWW Linky:

http://www.deathinjune.net
http://www.brainwashed.com/dij

Různé:

Douglas Pearce:

vlastní label NER (New European Recordings)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19931124.11.199320profil
19931415.12.19939Liverecenze koncertu
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19984226.11.199812Liverecenze koncertu
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19822015.05.198216Singlesrecenze SP
1983819.02.198324Caught In The Actrecenze koncertu
19832916.07.198324Albumsrecenze LP
1984611.02.19843Fast Forward
19844522.12.198430It's Aliverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1993318.02.199330Liverecenze koncertu
19932217.11.199323profil, diskografie
19932415.12.199331Liverecenze koncertu
19992 96Liverecenze koncertu
20022 62Ghettaprofil, interview
20022 73Liverecenze koncertu