UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Různé Reference
THE CHRISTIANS
Liverpool, GB
*  1984

Sestava

Gary Christian - voc
Russell Christian - voc,sax
Mike Bulger - g
Tony Jones - bg
Henry Priestman - kb,g,voc
Paul Barlow - ds

Bývalí členové:

Roger Christian (voc, 1984-88)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Christians10/1987 Island2 158
2.Colour1/1990 Island1
3.Happy In Hell
produkce: William Orbit
9/1992 Island18
4.The Best Of Christians08.11.1993Island22
5.We09.10.2015Garribaldi

Gary Christian:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Your Cool Mystery28.04.1997east west

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Forgotten Town / Why Waltz
12" + Heading For A Hard Time
CD + One In A Million / Man Oh Man / Look Around
1/1987 Island18
2.Hooverville (They Promised Us The World) / No Reason
12" + The Loosing Game
MC + Born Again / Drip Drop
5/1987 Island16
3.When The Fingers Point / Rebecca
CD + Every Town Waltz / Throw A Farewell Kiss
9/1987 Island33
4.Ideal World / Rockin' Chant Blues
12",CD + Say It Isn't So (Part 1)
11/1987 Island11
5.Born Again / Forgotten Town (U.S. mix)4/1988 Island18
6.Harvest For The World
12" + Small Axe / People Get Ready
9/1988 Island2
7.Words / Long Gone
12",CD + Funny Money
12/1989 Island18
8.I Found Out / Save Us From Our Friends
12",CD + Sent Here To Shine
3/1990 Island56
9.Greenbank Drive / From The Water's Edge28.08.1990Island63
10.What's In A Word / Happy In Hell
12" + You Never Know
8/1992 Island33
11.Father / World
CD1 + Forgotten Town / Ideal World
CD2 + Harvest For The World / Hooverville (They Promised Us The World) / What About Us
11/1992 Island55
12.The Bottle / True To Yourself22.02.1993Island39
13.A Perfect Moment / Village Ghettoland
12",CD + A Farewell Kiss
22.11.1993Island

Roger Christian:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Take It From Me9/1989 63
2.Worlds Apart11/1989 97

Garry Christian:

1. Still Come Back To Me (1997)

Henry Priestman:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Don't You Love Me No More (r.e.d.u.n.d.a.n.t.)1/2008

Video:

1. The Collection - 1990, Island Visual Arts

Různé:

Účast na kompilacích:

"Lucy In The Sky With Diamonds" na "Sgt. Pepper Knew My Father" (1988, NME)
"Forgotten Town" na "Mersey Boys And Liverpool Girls: The Sounds From The Mersey 1978-2001" (2.4.01, EMI)

Henry Priestman:

j.h. na LP:

Jackie Leven: Defending Ancient Strings (31.1.00, Cooking Vinyl)
Jackie Leven: Creatures Of Light And Darkness (7/01, Cooking Vinyl)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1990020.10.199012Sidelines
1990020.10.199020Live!recenze koncertu
19923926.09.199233Albumsrecenze LP
1993927.02.199329Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1990025.08.19905News
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19931820.09.199330Live - Féile '93recenze koncertu