UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
THE BLUEBELLS
Skotsko, GB

Sestava (1984):

Robert Hodgens - g,voc
Ken McCluskey - hca,voc
David McCluskey - ds

Bývalí členové:

Russell Irvine (g,voc, cca 3/82)
Lawrence Donegan (bg, cca 3/82)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Sisters8/1984 London22
2.Second08.06.1992Vinyl Japan
3.The Singles Collection4/1993 London27
4.Exile on Twee Street: Songs from Glasgow 1980-198229.07.2014Cherry Red

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Forevermore15.10.1982London
2.Cath / Will She Always Be Waiting
produkce: Colin Fairley/The Bluebells
28.01.1983London62
3.Sugar Bridge (It Will Stand) / The Patriot's Game
produkce: Alan Tarney
10.06.198372
4.I'm Falling02.03.1984London11
5.Young At Heart6/1984 London7
6.Cath8/1984 London38
7.All I Am (Is Loving You)1/1985 58
8.Young At Heart / I'm Falling / The Patriot Game15.03.1993London1

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19813315.08.198127Caught In The Actrecenze koncertu
1982713.02.198240Caught In The Actrecenze koncertu
19821327.03.198228profil
19821403.04.198211recenze koncertu
19822412.06.198210interview
19822626.06.198222Caught In The Actrecenze koncertu
19824216.10.198223Singlesrecenze SP
19824323.10.19825Fast Forward
1983422.01.19833Fast Forward
1983529.01.198319Singlesrecenze SP
1983712.02.198325Caught In The Actrecenze koncertu
19832228.05.19834Fast Forward
19832625.06.19838interview
1984903.03.198426Singlesrecenze SP
19841912.05.198410interview
19842504.08.198416Albumsrecenze LP
19843008.09.198419It's Aliverecenze koncertu
19931510.04.19936