UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. září 2021          Celkem: 364 451 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
1927

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ish1988 Atlantic
2.The Other Side28.08.1990Geffen
3.19271993 Trafalgar
4.Essential 192709.07.2013Sony Music Entertainment
5.Generation I17.09.2013Sony Music Distribution

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.That's What I Think Of You8/1988 46 100
2.If I Could11/1988
3.You'll Never Know2/1989
4.Compulsory Hero5/1989
5.Tell Me A Story5/1990
6.Don't Forget Me8/1990
7.Scars11/1992