UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. října 2021          Celkem: 364 580 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
ZAMFIR Gheorghe
Rumunsko

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Candlelight1978 Philips
2.Zamfir Christmas at Notre Dame Basilica1992
3.Pan Pipe Moods13.11.1995Spectrum
4.Lonely Shepherd: Classic Panpipes12.10.1998
5.Golden Folklorics Collection2005 Cat Music
6.Spirit Of The Andes9/2008 UCJ31
7.Golden Romantics Collection01.04.2016Cat Music
8.Golden Works01.04.2016Cat Music
9.Golden Classics Collection01.04.2016Cat Music
10.Icon01.07.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.(Light Of Experience) Doina De Jale
produkce: Gheorghe Zamfir
04.06.1976Epic4
2.Einsamer hirte
& James Last
12/1977
3.Thema van 'De verlaten mijn'
& James Last
10/1979

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19798 248profil, interview
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19763925.09.197627Making Wavesprofil