UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
YANOFSKY Nikki
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 08.02.1994 (Montreal, Quebec, Kanada)
YANOFSKY Nikki (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Nikki04.05.2010Decca 105
2.Something New03.09.2013A440 Music Group
3.Necessary Evil22.04.2014A440 Music Group
4.Little Secret06.05.2014A440 Music Group
5.Black Sheep08.05.2020eOne Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Solid Gold EP
(Young Love / Best Of Me / Me, Myself & I / Miss You When I'm Drunk / Young Love (Acoustic) / To No. 1)
30.09.2016A440 Music Group
2.Forget30.01.2020