UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. listopadu 2021          Celkem: 364 635 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
THOMPSON Lucky
(sax)

Osobní údaje:

Narozen(a): 16.06.1924 (Columbia, South Carolina, USA, jako Eli Thompson)
Zemřel(a): 30.07.2005

Působení:

cca 1954 Miles Davis All-Stars

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Just One More Chance1947
2.Paris 19561956
3.Body And Soul1956
4.Cool Night1959
5.Lucky Strikes15.09.1964
6.A Lucky Songbook In Europe1969
7.Goodbye Yesterday1971
8.I Offer You1972
9.Lucky In Paris30.03.1999
10.Complete Vogue Recordings 215.06.1999
11.Lucky Moments25.11.2003Ocium
12.Complete 1944-1947 Recordings03.08.2004Jazz Factory
13.Proper Introduction to Lucky Thompson: Just One Mo30.11.2004Proper
14.Lord, Lord, Am I Ever Gonna Know?20.06.2006Candid
15.Lucky Thompson Meets Oscar Pettiford
& Oscar Pettiford
07.11.2006Fresh Sounds
16.Lucky Is Back: 1965-196631.07.2007Fresh Sounds
17.New York City 1964-196503.03.2009Uptown
18.Jazz in Paris: Modern Jazz Group22.06.2010Uni Jazz
19.Four Brothers
& Barney Wilen
(2LP)
09.04.2015Sonorama
20.Bops & Ballads10.06.2016Sonorama