UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 2. října 2022          Celkem: 365 861 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.10.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Různé Reference
SABU Paul
(voc,g)

Působení:

1984 Kidd Glove
1988-? Only Child
1994 Bonfire
cca 1996 Sabu

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Sabu1980 Ocean
2.Sabu
(mini LP)
1980 MCA
3.Heartbreak1985 Heavy Metal America
4.In Dreams6/1995 Now & Then
5.Strange Messiah12.02.2008Locomotive Music

Různé:

prod. LP:

Silent Rage: Shattered Hearts (1987, Chameleon)
Precious Metal: That Kind Of Girl (1989, Chameleon)
Silent Rage: Don't Touch Me There (1990, RCA)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19982021.05.1998247Hard & Heavy Masters
19982806.08.19986Infokus