UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. září 2022          Celkem: 365 817 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.09.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba
S Harvie

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Funky Cha11.04.2006Zoho Music
2.Now Was the Time
& Kenny Barron
12.08.2008Savant
3.Yesterdays31.01.2012
4.Witchcraft
& Kenny Barron
29.01.2013Savant
5.NYC Sessions
& Phil Woods & Karrin Allyson & Dave Bass & Ignacio Berroa
10.02.2015Whaling City Sound
6.Plucky Strum
& Sheryl Bailey & Nicki Parrott
14.04.2015Whaling City Sound