UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. října 2021          Celkem: 364 580 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Ocenění Linky Reference
-123 MIN
Hlinsko v Čechách, Česká rep.
*  1995+  12/2009

Sestava

Zdeněk Bína - voc,g
Frederik Janáček - bg
Miloš Dvořáček - ds

-123 MIN (photo)
 

Bývalí členové:

Martin Dopita (bg, cca 1/96); Ivan Kučera (bg, cca 6/96)
Dominik Tůma (ds, 1995-cca 11/98); Václav Zima (ds, cca 5/99-5/00); Emil Valach (ds, 5/00-12/02); Martin Vajgl (ds, 2/03-cca 10/05)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.shooba dooba10/1999 Intermusic
2.Try3/2001 Intermusic
3.Home9/2002 Indies
4.XL Live9/2004 Indies
5.Mom10/2005 Universal
6.Dream10/2009 Indies Scope

Ocenění:

1999 Rock&Pop Volby rocku - objev domácí
2000 Ceny Hudební akademie - objev roku
2002 Rock & Pop Volby ro(c)ku - skupina roku domácí

WWW Linky:

http://www.minus123min.cz

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20029 14Pelmel
200210 26interview
200210 80Novinkyrecenze LP
200211 73Liverecenze koncertu
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1996927.06.19969Do živéhorecenze koncertu
19961125.07.199618interview
19961208.08.199613Do živéhorecenze koncertu
1997613.02.199712Liverecenze koncertu
19972022.05.199714Liverecenze koncertu
19982806.08.199819recenze koncertu
19984226.11.199812Liverecenze koncertu
19993223.09.199912Liverecenze koncertu
19993407.10.19994interview
19994416.12.199926Forum kritikumrecenze LP
20001215.06.200039Live - Mezi plotyrecenze koncertu
20001420.07.200022Live - Rockvaryrecenze koncertu
2001705.04.200121interview
2001705.04.200134Forum kritikumrecenze LP
20011713.09.200114Live - Řev Řevnicerecenze koncertu
20012025.10.200113Live - Gaudeamus igiturrecenze koncertu
20021506.09.20029Infokus
20021627.09.200233interview
20021627.09.200239Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19982 54interview
19989 37profil
19996 16Pelmel - Domainterview
199910 13Pelmel
199911 93Liverecenze koncertu
199912 34interview
199912 104Recenze - Novinkyrecenze LP
20007 16Pelmel - Doma
200010 18On Line - Dopisy
20012 16Pelmel - Jedem, pásy se točíinterview
20015 37interview
20039 16Pelmel
200312 36profil
20049 32interview
200410 70Recenzerecenze LP
200511 10Rock&Top - News
200512 24Interviewinterview
200911 61Recordrecenze LP
Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19998 57Starty & rozjezdyinterview
20001 49Nová albarecenze LP
20004 96Naživorecenze koncertu
20006 8512 nej ...