UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
X Adam

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Autobiography13.07.1998Sonic Groove
2.Wax Trax Mastermix 216.02.1999
3.Creative Vandalism14.05.2001Instinct
4.On the One and Two22.05.2001Instinct
5.Defined: Sonic Groove
& Frankie Bones & Heather Heart
14.08.2001Instinct
6.Fate Unknown15.11.2005Psycho Dynamics
7.State of Limbo23.02.2010Rustblade
8.Irreformable14.10.2014Sonic Groove

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Listen (Remixes)6/1992 Fabulous
2.Into The Void EP7/1992 Fabulous
3.Radar Detector
& Navaria Sauro
08.07.1996Scandinavia
4.100% Brooklyn12.08.1996Sativa
5.Criminal Mischief EP02.12.1996Sonic Groove
6.Steel Giants EP17.03.1997Scandinavia
7.Reverse Forward EP
(Feel The Rhythm / Eternal Passageways / Retrospection / Wave Of The Future)
25.01.1999Sonic Groove
8.Over & Out EP
(Audio Imagery (Parts 1 & 2) / Get On Up / About Time)
26.06.2000Sonic Groove
9.Creative Vandalism EP
(My Mind Is Clear / In The Dark Of The Night / Attachment Emotion / I Am A Machine)
12.03.2001Predicaments
10.Creative Vandalism Pt 2
(The Warriors Chant / Still Awake / Enter The Void / Invading The System)
09.04.2001Sonic Groove
11.Symbol Of Strength (A United Effort: Techno Against Terrorism) EP
(Feeling Militant / Universal Soldier / Blood In The Sand / Twin Memories)
& Frankie Bones / Reade Truth / The Horrorist
29.10.2001Sonic Groove
12.The Conflict EP
(Rebellion In 2071 / Systematic Response / Weapons Of War)
02.06.2003Sonic Groove
13.Sensory Deprivation EP
(All Senses In My Control (Acrosome remix,Al Ferox remix) / Sensory Overload)
30.06.2003Things To Come
14.Good vs Evil EP
(Aftermath Of Gomorrah / Desolation / Death March / Demonic Machinery)
08.09.2003Drop Bass Network
15.The Marking Of Time EP
(Balance Of Power / Second Mission / Schizophenix)
04.07.2005Sonic Groove
16.Excerpts From The State Of Limbo EP
(State of Limbo (Millimetric remix) / State of Limbo / Shifted Gears / Ritual Behaviour)
10.11.2008Sonic Groove
17.Going Back To Belgium / Galactoid / Steel Sky18.03.2009MNX
18.Cardiac Dysrhythmia EP
(Proarrythmia (Ancient Methods mix) / Proarrythmia (Adam X mix) / Mital Regurgitation (Adam X mix) / Mital Regurgitation (Ancient Method mix))
& Ancient Methods
14.06.2010Sonic Groove
19.Sync Jacks Trax EP
(Listen 94 / Pollutant Emissions / Octane Propellant / Afterlife Dweller)
06.11.2010Drop Bass Network
20.Outflow Boundary EP
(Downbursts / Wind Shear Detection (vertical mix))
16.12.2010Prologue
21.Navigational Shortcut / Diversion To Bangor16.10.2012Sonic Groove
22.Coercive Persuasion EP
(Coercive Persuasion / Deprogramming Sequence)
07.05.2013Suicide Circus
23.Ampere & Ohm EP
(Coulomb / Dines / Joule)
& Perc
17.09.2013AX&P
24.Unknown Landscapes Selected I EP
(Strobe / Hate / Enlightenment Process / Meridien Arc)
& DVS1 & Kwartz & Reeko
10.12.2013Polegroup
25.Cardiac Dysrhythmia EP
(Proarrythmia (Ancient Methods mix) / Proarrythmia (Adam X mix) / Mital Regurgitation (Adam X mix) / Mital Regurgitation (Ancient Method mix))
& Ancient Methods
10.07.2014Sonic Groove